Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo
in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

mco

Kontaktni podatki

Telefon: 02 719 41 41 Mobitel: 040 345 281
Elektronski naslov: mcormoz@siol.net

Koledar

April 2018

PonTorSreČetPetSobNed
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Mladi in podjetni - blogerji

Čas:
21.04.2018 ob 18:00 - 21.04.2018
Kraj:
MCO

Ker opažamo, da je bloganje aktualen način izražanja mladih v današnji družbi in marsikateremu posamezniku predstavlja vsaj dodaten vir zaslužka, smo se odločili, da v sklop predavanj "Mladi in podjetni" vključimo tudi njih, blogerje.

Zato vas v soboto, 21. 4. ob 18.00 vabimo k nam, da prisluhnete zgodbam in nasvetom izkušenih blogerjev. 


Z ljubeznijo, Mama
Z ljubeznijo, Mama je blog, ki ga piše mamica treh otrok, diplomirana geografinja in sociologinja in podjetnica Nina Držaj. S pisanjem je začela pred tremi leti in pol, na blogu pa je od takrat in do danes zbrala kar nekaj svojih izkušenj in zapisov v povezavi z nosečnostjo, materinstvom, otroci in družino.. Močno povezano z blogom je tudi podjetje Z ljubeznijo, Mama, ki izdaja tiskovine za nosečnice in mamice, kot so Nosečkin dnevnik, Dojenčkov dnevnik, rokovnik Moje leto in drugo. V vsem, kar počne, je združena ljubezen do pisanja, svojih otrok in do tega, da svoje izkušnje deli z drugimi, saj pravi, da se le tako lahko učimo drug od drugega in rastemo.

Anjin svet
Anjin svet je blog, ki ga piše Anja Fošnarič, že od malih nog je čutila energije in opazila majhne podrobnosti sveta okoli sebe. Vedno je vedela, da mora slediti poti, ki bo samo njena. Njen blog združuje niti magistrskega študija, nutricionistke, tradicionalne medicine, starih modrosti, in zadnjih znanstvenih raziskav o prehrani in njenem vplivu na naše zdravje. Vse to skuša na čim bolj preprost način prenesti naprej v svet. Je licencirana inštruktorica joge obraza po sistemu Savine Atai. Po več mesecih sestavljanja in študiranja pa je ustvarila tudi lastno vadbo, ki ni samo vadba, ampak ženski obred. Njeni nasveti in zapisi so močno povezani z naravo, za katero pravi, da naredi vse tako, da nam ni potrebno skrbeti za nič. 

Peripetije 
Peripetije je blog, ki ga piše Damjan Zorc, prevajalec, bralec, gledalec in velik ljubitelj pisanja. Njegov blog je zakladnica humorno-strašljivih zgodb, življenjsko-mladostnih štorij in razmišljanj, mnenj o knjigah, pogledov na filme, oddaj o podnaslavljanju in jezikovnih nasvetov, zabeljenih s ščepom cinizma. Po njegovi zgodbi je bil posnet tudi kratki film, ki je bil sprejet v tekmovalni program festivala K3. Najdete ga tudi na Facebooku ali na Twitterju pod @SikkPuppi.